СТРАХИЊА БОЈОВИЋ, дипл.глумац, ОСНИВАЧ И НАСТАВНИК ДРАМСКОГ СТУДИЈА

Дипломирао глуму на Академији уметности у Новом Саду 2003. године у класи проф.Михајла Јанкетића. Стални члан драме Српског народног позоришта. 2005. године оснива “ПЛУС Театар”, позоришну трупу са којом самостално реализује позоришне пројекте. У сарадњи са америчким драмским писцем Мајклом Вукадиновићем (Michael Vukadinovich), реализује две представе - “Ефекти” (”Sound Cues”) и монодраму “Посетилац” (”Visitor”). Са монодрамом “Посетилац” 2011. године учествује на престижном Њујоршком фестивалу “United Solo”, коју у целости изводи на енглеском језику. Представу "Фикс идеја" изводи на Московском фестивалу "Златни витез". На државној телевизији (”Радио телевизија Србије”) снима серију “Горки плодови” драмског писца Синише Ковачевића. Са редитељем Стефаном Арсенијевићем снима филм “Љубав и други злочини” који је ушао у званичну селекцију берлинског фестивала, као и осталих фестивала домаћег и међународног карактера. Остали Филмови и серије: "Државни посао", "Први сервис", "Помери се с места", "Вере и завере", "Журка", “Срце је мудрих у кући жалости”, "Апофенија", итд.

http://www.snp.org.rs/?page_id=8198

РУЖИЦА БОЈОВИЋ, глумица-луткарка и васпитач, ОСНИВАЧ И НАСТАВНИК ДРАМСКОГ СТУДИЈА

Дипломирала луткарство у луткарском студију "АНИМА" у класи проф.Тибора Вајде. На економском факултету у Суботици завршила менаџмент тренинг. Такође играла је у представама позоришта "Весела корњача" као и у представама "Позоришта младих". На радио Нови Сад снимила велики број радио драма за децу. Радила је у многим рођендаоницама као аниматор, а затим основала ТЕАТРИЛО у којем ради као аниматор и организатор. Учесник је многобројних дечијих манифестација.

БОШКО ЋИРАК, струковни васпитач-специјалиста, АНИМАТОР

Дипломирао на Високој школи струковних студија за образовање васпитача у Новом Саду. Запослен у П.У. "Радосно детињство у Новом Саду где је стекао вишегодишње искуство у раду са децом. Пише, компонује, а главни музички инструмент му је акустична гитара. Веома посвећен раду са децом, како у установи "Радосно детињство", тако и код нас у ТЕАТРИЛУ. Осим уобичајених игара везаних за анимацију деце, Бошко нарочит акценат ставља на музичку активност деце на рођенданима.

ЈУЛИЈАНА СИМАНИЋ, струковни васпитач-специјалиста, АНИМАТОР

Дипломирала на Високој школи струковних студија за образовање васпитача у Суботици. Радила у ПУ Радосно детињство, као и у неколико приватних ПУ.. Изузетно посвецена раду са децом. У игри са децом ставља акценат на њихове жеље и могућности, прилагођава се њиховом узрасту. Узива у креирању представа за децу и воли да их укљуци у исте.

ОГЊЕН ПЕТКОВИЋ, дипл.глумац и редитељ, НАСТАВНИК ДРАМСКОГ СТУДИЈА

Завршио је глуму на Академији Уметности у Новом Саду 2008. године. Од 2011. почиње да се бави филмом као редитељ. Уписује докторске студије, смер аудиовизуелне-уметности 2015. године. Са кратким филмовима до сада је учествовао на преко 40. домаћих и интернационалних фестивала, -Palm Springs, Slamdance, Florida film festival, Kustendorf, Film court de Brest, GoDebut, Villeurbanne, CinemaCity, Manhhatn international film festival, Regensburg.Као сценариста писао је кратка и дуга сценарија, драме, серије а бави се и драматизацијом за позоришта и позоришном режијом. За своја сценарија је награђиван. НАГРАДЕ: "ЈЕСЕЊИ ВАЛЦЕР"- Сребрно јаје Кустендорф (2019), "ЉУБАВ"- Најбољи сценарио на Крајина филм фестивалу (2018), Најбољи страни филм Muestra internacional de sine independiente de otros cines/Argentina, Најбољи филм на Tamahi film festival (2017), најбољи Српски филм на Јапанско-Српском фестивалу у Кинотеци (2017), "ЖМУРКЕ"- Најбољи филм на Јапанско-Српском фестивал у Кинотеци (2018). У раду са децом наричито му се истиче представа "Алиса у земљи чудеса" коју је режирао у дечијем драмског студију у Вуковару.

ПЕТАР ЈОВАНОВИЋ, дипл.редитељ, НАСТАВНИК ДРАМСКОГ СТУДИЈА

Дипломирао режију 2004. године на Академији уметности у Новом Саду у класи проф.Боре Драшковића. 2002. године са својим испитним филмом из прве године „Бритва“, по истоименој причи Владимира Набокова, учествује на фестивалу „РАФ“ у Загребу где је по гласовима публике проглашен за један од 10 најбољих филмова те године и тиме ушао у ревијални програм овог фестивала који је обишао многе градове Хрватске и региона. Филм је такође приказан 2001. године на фестивалу „EXIT“ у Новом Саду и 2002. на фестивалу студентског филма „ŠTUKFEST“ у Марибору.Током студија радио као асистент редитеља у Српском народном позоришту, на опери „Магбет“ Ђ. Вердија у режији Дарјана Михајловића (2001) и драми Ф. Ведекинда „Буђење пролећа“ у режији Јелене Антонијевић (2002). Режира у Српском народном позоришту и у Народном позоришту у Суботици. 2008. године учествује у снимању филма „Као рани мраз“ Ђорђа Балашевића, као помоћник редитеља; наставља рад на овом филму као сарадник у монтажи. Званични је кандидат за одбрану докторске дисертације под називом "Кубрикова потрага за истином кроз рад са глумецем". Режирао позоришне представе "Државни посао" и "Данас нам је дивно дно". У ТЕАТРИЛУ води старију драмску групу.

ЦВЕТИН АНИЧИЋ, дипл.глумац-луткар и редитељ, ГЛУМАЦ И РЕДИТЕЉ

Рођен 11.07.1976.год. у Сремској Митровици. Дипломирао на Националној академији за позоришну и филмску уметност (НАТФИЗ) „Крсто Сарафов“ у Софији , одсек луткарство у класи Боњу Лунгова. 2002 год. Постао члан Савеза драмских уметника Србије. Организатор је луткарске изложбе у сарадњи са Змајевим дечијим играма из Новог Сада под називом "Лутка-прво лице именице машта" изложба на којој су се могле видети позоришне и филмске лутке креатора лутака из наше земље . Режирао је следеће луткарске представе за децу : Црвенкапа,
Цвеће мале Иде, Три прасета, Снежана И седам патуљака, Ружно паче, Ивица И Марица, Бајка о бојама, Царево ново одело, Ноди и Јагодица Бобица у свету играчака, Успавана лепотица. Телевизијски рад: луткарска серија за децу “Брканина кухиња “ (Серија је емитована на телевизији Републике Српске БХ),ТВ Пинк Београд учествује на реализацији серије  "Никад извини" (луткарско политичка фарса која се  емитовала на телевизији ПИНК), серији за децу "Математичке приче професора Цифрића" (серија је урађена у продукцији Телевизије Београд), анимира лутке  у филму Милутина Петровића "Југ-Југоисток“ , филм је био приказан на ФЕСТ-у .

АНА РУДАКИЈЕВИЋ, дипл.глумица, ГЛУМИЦА И НАСТАВНИК ДРАМСКОГ СТУДИЈА

Рођена је 23.12.1995. године у Требињу. Дипломирала је глуму 2018. године на Академији уметности у Новом Саду у класи проф. Јасне Ђуричић и Сање Ристић Крајнов и исте године уписала мастер студије глуме у класи проф. Хариса Пашовића. Од 2015. године игра у академском позоришту „Промена“ у Новом Саду у представама: Чеховљеве приповетке, Магбет, Путујуће позориште Шопаловић, Случај Хармс и Три зиме, а све у режији Јасне Ђуричић. 2017. године играла је у представи Трамвај звани жеља у режији Стефана Вукића, а 2018. године у представи Бура у режији Бориса Исаковића. Од 2019. године члан је фондације „Тијана Јурић“ у оквиру које игра едукативну представу Кривац је тамо негде у режији Владмира Грбића. Похађала је разне глумачке радионице, као и радионице психодраме и психотерапије, а све са циљем усавршавања и прикупљања знања за рад са децом. Има искуства у раду са децом са посебним потребама. Члан је ТЕАТРИЛА од 2018. године.

БИЉАНА МРМОШ, дипл.глумица, ГЛУМИЦА

Рођена 02. јуна 1985. године, дипломирала је глуму 2012. године у класи Ивана Бекјарева и Љиљане Благојевић на Слобомир П Универзитету, а 2014. српску књижевност и језик на Филозофском факултету у Новом Саду. Од 2014. године асистент је глуме проф. Дејану Цицмиловићу, радила је као асистент сценског говора проф. Радовану Кнежевићу, и као асистент на предмету глума, сц. покрет и игре за соло певаче на Слобомир П Универзитету. Предавач је многих семинара јавног наступа као и драмских секција а ради и као водитељ разних фестивала и манифестација. Продуцент, сценариста и редитељ многобројних документарних, авантуристичких, поетских и корпоративних форми, од којих је највећи рад на пројекту документарног филма "Талес оф Сербиа". Зачетник је новог филмског правца "филмопоете" које су пласиране на Чикашкој телевизији у Америци (Можда, Чекаоница, Ноћас). Играла је у многобројним представама широм региона, снимала кратке игране форме, учесник је књижевих промоција, фестивала, а као рецензент и илустратор збирке поезије за децу "Бубамарин свет" Татјане Пуповац има иза себе дугогодишњи рад са децом. Члан је позоришта Театрило од 2018. године.