ЧАСОВИ СЕ ОДРЖАВАЈУ СУБОТОМ

1.ГРУПА Прва група полазника драмског студија су деца узраста од 5 до 7 година. Кроз низ глумачких вежби полазници ће се упознати са основама глумачке уметности, а резултати њиховог рада биће представљени на јавним часовима и представом на сцени ТЕАТРИЛА.

Драмски студио води Ружица Бојовић, луткарка
(часови се одржавају СУБОТОМ од 10ч до 11:30ч)

2.ГРУПА су деца и старости између 7 и 11 година и у овој групи драмског студија упознаће се са, како са оним основним, тако и са мало захтевнијим глумачким вежбама и приступима у раду на позоришној представи. Кроз низ вежби, уз ослањање на драмски текст, ствараће позоришну представу која ће, такође, бити изведена на сцени ТЕАТРИЛА.

Драмски студио води Александар Милковић, дипломирани глумац
(часови се одржавају СУБОТОМ 11:30ч до 13ч)

3.ГРУПА драмског студија намењена је полазницима од 11 до 14 година старости. Деца уписана у ову групу драмског студија проћи ће кроз теоретски и практични део њиховог позоришног образовања. Упознаће се са историјом позоришта, а акценат ће бити стављен на практични део којим ће кроз глумачке вежбе упознати начин рада на позоришној представи. Круна њиховог рада биће изведба позоришне представе на сцени ТЕАТРИЛА.

Драмски студио води Страхиња Бојовић, дипломирани глумац, члан Српског народног позоришта.
(часови се одржавају по договору када се формира група)

ПРИЈАВЕ НА ТЕЛЕФОНЕ : (064) 150-32-32, (021) 421-682