АГЕНЦИЈА ЗА ЛЕПО ПОНАШАЊЕ

Agente za lepo ponašanje (klovnove) Editu i Monju muci poplava, ali ne obicna poplava. Agenciju  svakodnevno preplavi na stotine pisama. Pisma su puna zalopojki na razlicite situacje vezane za ponašanje koje nije lepo.U jednom od pisama devojcica Jelena se pozalila na loše ponašanje svojih drugara u pozorištu, Zbog drugara ona nije mogla da uziva u predstavi.Tada na scenu stupa agentski par,ali problem nastaje kada Monja pokuša da reši situaciju, a i ona sama ne zna ništa o pozorišnom bon-tonu,tacnije njena uverenja su potpuno pogrešna tako da deca iz publike pocinju da je savetuju da se promeni.Do kraja predstave Edita, Monja i deca zajednickim snagama dolaze do zakljucka šta je pozorišni bon-ton i uspevaju da odgovore na Jelenino pismo.
Tokom predstave provlece se i osnovna pravila lepog ponašanja u svakodnevnom zivotu, jer agent za lepo ponašanje Monja i o tome veoma malo zna.
"Agencija za lepo ponašanje" je interaktivna, edukativna predstava koja na prijemciv nacin pun humora, predocava deci predškolskog i nizeg školskog uzrsta pozorišni bon-ton.
Predstava se izvodi na srpskom i madarskom jeziku.
Vrme trajanja predstave je 35-40 minuta


 


Можете резервисати карту слањем мејла на адресу: rezervisikartu@gmail.com. Наведите у мејлу своје име и презиме, име представе, број карата, датум и свој број телефона. Такође то можете учинити и на телефоне (021) 421-682 и (064) 150-32-32